Forum ---=== Forum GRH Panzer-Lehr ===--- Strona Główna ---=== Forum GRH Panzer-Lehr ===---
Grupa Rekonstrukcji Historycznej Panzer-Lehr
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mały problem techniczny

 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ---=== Forum GRH Panzer-Lehr ===--- Strona Główna -> Archiwum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hindus
Administrator


Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 7499

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 10:22 am    Temat postu: Mały problem techniczny Odpowiedz z cytatem

Witajcie,
mam do Was pytanie - czy tylko na moim komputerze przy otwieraniu okna z indeksem forum, nie wyświetlają się ikonki z symbolami dla forów: "Barwa i broń WH", "Linki", "Czytelnia" i "Dział techniczny"?
Nie wiem, czy to jest problem ogólny, czy tylko moja przeglądarka tak świruje?

Pozdrawiam
Hindus

_________________
„…Dlaczego uparcie nosz? krawat w warunkach polowych? Bo hitlerowiec w krawacie jest mniej awanturuj?cy si?!...”
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sylwia



Dołączył: 04 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Nie Gru 04, 2016 11:22 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Panzerknacker



Dołączył: 27 Paź 2007
Posty: 20

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 11:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Forum chodzi jak krew z nosa ostatnio. Zalogowanie graniczy z cudem.
Ikony forów różnie się wyświetlają, zazwyczaj są.

A ja myślałem że mi coś padło Cool

Pozdr!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Yuri



Dołączył: 13 Kwi 2007
Posty: 252

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 4:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie także nie wyświetla ikon o które pytasz.

EDIT: Używam Firefoxa 3.0 w razie pytań.

_________________
War, war never changes...


Ostatnio zmieniony przez Yuri dnia Sob Maj 24, 2008 7:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DI



Dołączył: 10 Cze 2007
Posty: 2300

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 4:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie jest wszystko OK
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mateusz94-39



Dołączył: 27 Sie 2007
Posty: 203

PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 7:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przedtem nie zwróciłem uwagi ale rzeczywiście nie wyświetla.
_________________
Pozdrawiam
Mateusz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Shigella



Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 327

PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 8:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, ale u mnie ikonki sie nie wyświetlają Sad Co gorsza forum wolno się wczytuje.
_________________
Pozdrawiam,
Shigella
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tomek



Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 87

PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 1:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
U mnie ikonki się wyświetlają, choć tak jak pisał Shigella forum prędkością wczytywania nie powala. Wracając do ikonek, może to wina przeglądarki?? Ja używam IE 6.0 i jest ok.
pozdrawiam
Tomek

_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kuba



Dołączył: 21 Gru 2007
Posty: 62

PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 4:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie też nie działają
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Shigella



Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 327

PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 5:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może faktycznie to wina przeglądarki, ja używam Firefoksa.
_________________
Pozdrawiam,
Shigella
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Yuri



Dołączył: 13 Kwi 2007
Posty: 252

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 9:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na Explorerze najnowszym także nie wyświetla mi tych ikonek
_________________
War, war never changes...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hindus
Administrator


Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 7499

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 9:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie nie wiem co się dzieje - bo z samego rana wszystko śmigało ok, a teraz znowu się wykrzacza Sad
_________________
„…Dlaczego uparcie nosz? krawat w warunkach polowych? Bo hitlerowiec w krawacie jest mniej awanturuj?cy si?!...”
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
StuG



Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 232

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,
Dzis jest u mnie wszystko ok ale faktycznie bylo cos nie tak przez ostatnie dni. I podpisuje sie pod glosem ze forum przeglada sie w tempie "slimaczym" (a net mam dosc szybki).
Pozdrawiam
Wojtek

_________________
Kazdy z nas jest ignorantem!
Oczywiscie kazdy w innej dziedzinie!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hindus
Administrator


Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 7499

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 7:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj forum u mnie śmiga bez zarzutu.
_________________
„…Dlaczego uparcie nosz? krawat w warunkach polowych? Bo hitlerowiec w krawacie jest mniej awanturuj?cy si?!...”
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shigella



Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 327

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 11:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie, odpukać, też bez zarzutów śmiga Very Happy
_________________
Pozdrawiam,
Shigella
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sylwia



Dołączył: 04 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Nie Gru 04, 2016 11:22 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Seeteufel



Dołączył: 17 Lut 2008
Posty: 646

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 9:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ikony znów się sypią, forum chodzi bardziej do tyłu raczej teraz. Może jakieś problemy z serwerem na którym stoi?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ---=== Forum GRH Panzer-Lehr ===--- Strona Główna -> Archiwum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group