Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hindus Administrator
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 1:29 am Temat postu: Działamy dalej! |
|
|
Witajcie!
Jak już wczoraj zapewne zauważyliście, nasze forum migrowało. Udało nam się je przenieść na nową platformę, na której (mam nadzieję), będzie działać co najmniej tak długo jak na poprzedniej, a przede wszystkim bezawaryjnie (czego nie można było powiedzieć o poprzednim środowisku, na którym stało).
Nowa platforma jest całkowicie darmowa, co ważne pozbawiona jest wg zapewnień developerów, reklam i zabezpieczona przed atakami boot’ów. Czas zweryfikuje te deklaracje…
Niemniej jednak, z tego miejsca czuję się zobowiązany, żeby za pomoc przy migracji naszego forum podziękować przede wszystkim Bartoszowi Ratajewskiemu ze Stowarzyszenia Ziem Odzyskanych (GRH „Front”), Michałowi Juraszowi ze Stowarzyszenia Pasjonatów Munduru i Pamięci (GRH „KG Edelweiss”), Pawłowi Zalewskiemu z GRH „KG Lisa”, oraz wszystkim tym, którzy dobrym słowem oraz radą wspierali nas w walce o utrzymanie forum. Bez Was nie miało by sensu jego dalsze funkcjonowanie…
Ponieważ zależy mi na odtworzeniu przynajmniej w części wyglądu dawnego forum naszej grupy, stąd wczorajszy nieudany eksperyment z nowym jego stylem. Niestety w przypadku tej platformy zarządzanie entourage nie jest tak proste. Postaram się chociaż częściowo pewne elementy wystroju przywrócić.
Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za Wasz udział w działalności forum!
Hindus _________________ „…Dlaczego uparcie nosz? krawat w warunkach polowych? Bo hitlerowiec w krawacie jest mniej awanturuj?cy si?!...” |
|
Powrót do góry |
|
|
Yuri
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Strasznie się cieszę, że i Wam się udała migracja i że miałem i ja swój udział malutki w tej swoistej Winterhilfe
Pozdrawiam wszystkich i do jak najszybszego zobaczenia _________________ War, war never changes...
|
|
Powrót do góry |
|
|
czlopiur
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za te słowa . Hindus pamiętaj, że w razie potrzeby moja propozycja odnośnie forum jest cały czas aktualna.Dzięki jeszcze za nowy dział dotyczący strzelectwa , mam nadzieję, że w któtkim czasie zapełni się on ciekawymi informacjami.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Paweł Zalewski "czlopiur" _________________ GRH KG Lisa
-----------------------------
www.pepeszka.pl
www.ksgarda.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
janwierz
|
Wysłany: Pon Gru 23, 2013 11:52 pm Temat postu: Powrot na Forum.. |
|
|
Witam i dziękuje , ze mam możliwość powrotu na forum! Admin przypomniał o mnie a Ja o forum GRH Panzer-Lehr i jestem powtórnie! W czasie nieobecności próbowałem powtórnie uzyskać dostęp do Forum GRH 'RADOSŁAW",ale tamten Admin jest "głuchy" na te monity... Szkoda,ponieważ mieszkam w Warszawie i byłaby możliwość osobistego udziale w stowarzyszeniu.... Wesołych, Zdrowych Świat Bożego Narodzenia i Pomyślności w Nowym 2014 r. dla Wszystkich!!! _________________ Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
fibi
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2015 8:20 am Temat postu: |
|
|
Witam. Forum jest ok.
Dzisiaj jestem w Lublinie.
Asia _________________ ból pleców |
|
Powrót do góry |
|
|
Kuglaty
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2016 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Świetnie,że udało się przywrócić forum w niezmienionej formie! Mam pytanie - co stało się z działem "modelarstwo"? Szukam szwędam się po forum i jakoś znaleźć nie mogę... |
|
Powrót do góry |
|
|
Hindus Administrator
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2016 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Nie było osobnego działu, ale wątek w "Dziale ogólnym" poświęcony tej tematyce i z radością mogę poinformować, że nie uległ on zniszczeniu, ale po prostu zgodnie z chronologią forum (jako dawno nie odświeżany kolejnymi postami przesunął się na dalsze strony w tym dziale). Dla ułatwienia link do tego tematu:
http://panzerlehr.forumoteka.pl/viewtopic.php?t=1286&highlight=Modele
Pozdro
Hindus _________________ „…Dlaczego uparcie nosz? krawat w warunkach polowych? Bo hitlerowiec w krawacie jest mniej awanturuj?cy si?!...” |
|
Powrót do góry |
|
|
Nawardze
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2016 10:21 am Temat postu: |
|
|
Super bo już byłem załamany |
|
Powrót do góry |
|
|
miska852
|
|
Powrót do góry |
|
|
melstrik8
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2023 1:42 am Temat postu: |
|
|
Witaj! Gratuluję udanej migracji forum na nową platformę! To wspaniałe, że udało się Wam przenieść na darmową i bardziej bezpieczną platformę, co zapewne wpłynie na lepsze doświadczenie użytkowników oraz stabilność działania.
Przywracanie części wyglądu dawnego forum jest ważne dla utrzymania rozpoznawalności i przyjemności korzystania z niego dla stałych użytkowników. Rozumiem, że zarządzanie wyglądem na nowej platformie może być wyzwaniem, ale mam nadzieję, że z czasem uda się Wam dopasować forum do Waszych oczekiwań.
Dziękuję również za wymienienie osób i organizacji, które pomogły w procesie migracji. Współpraca i wsparcie społeczności są kluczowe dla sukcesu takich działań.
Życzę powodzenia w dalszym dostosowywaniu forum i dalszego rozwoju Waszej społeczności. Mam nadzieję, że nowa platforma przyniesie Wam dużo satysfakcji i udanych doświadczeń dla Waszych użytkowników! |
|
Powrót do góry |
|
|
|